Görüntülenen Konu 1 den 11 - Toplam 11

Forum: Teknoloji ve Tasarım Sunuları

Teknoloji ve Tasarım Dersi ile ilgili olarak hazırlanmış, öğretmen ve öğrencilere hitap eden sunular. Ders anlatım sunuları, tanıtım sunuları, mesleki gelişim sunuları, v.b.

  1. Post Konu Sabit Sabit: Kurgu Kuşağı - Ders Anlatım Sunuları

    Başlatan yazar CAN SERDAR‎, 11-14-2012 07:52 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 14,202
    11-14-2012, 07:52 PM Son mesaja git
  2. Konu Sabit Sabit: Tüm sınıflar için haftalık slaytlar

    Başlatan yazar Osman KESKİN‎, 11-11-2012 09:36 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 1,566
    11-11-2012, 09:36 PM Son mesaja git
  3. Post Konu Sabit Sabit: Düzen Kuşağı - Ders Anlatım Sunuları

    Başlatan yazar CAN SERDAR‎, 10-12-2012 05:26 AM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 6,592
    10-12-2012, 05:26 AM Son mesaja git
  1. Fikri Mülkiyet Hakları Slaytı

    Başlatan yazar Osman KESKİN‎, 12-22-2012 05:00 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 799
    12-22-2012, 05:00 PM Son mesaja git
  2. Düzen Kuşağı - Teknoloji Değerlendirme Sunumu

    Başlatan yazar Osman KESKİN‎, 12-09-2012 06:53 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 1,916
    12-09-2012, 06:53 PM Son mesaja git
  3. Kurgu Kuşağı - Merak ve hayallar Panyee

    Başlatan yazar Osman KESKİN‎, 12-09-2012 05:57 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 1,658
    12-09-2012, 05:57 PM Son mesaja git
  4. Kurgu Kuşağı - Dün Bugün Yarın Etkinliği

    Başlatan yazar Osman KESKİN‎, 12-08-2012 09:25 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 1,571
    12-08-2012, 09:25 PM Son mesaja git
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 1,854
    12-08-2012, 08:11 PM Son mesaja git
  5. Post Paradigma Değişimi - Çetin TORAMAN

    Başlatan yazar CAN SERDAR‎, 10-20-2012 10:28 PM
    • Cevap: 1
    • Görüntülenme: 808
    10-21-2012, 12:29 PM Son mesaja git
  6. Post Yapılandırmacılık - Çetin TORAMAN

    Başlatan yazar CAN SERDAR‎, 10-20-2012 10:36 PM
    • Cevap: 1
    • Görüntülenme: 952
    10-21-2012, 10:19 AM Son mesaja git
  7. Post Teknoloji ve Tasarım Dersi Program Yansımaları

    Başlatan yazar CAN SERDAR‎, 10-11-2012 07:28 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 884
    10-11-2012, 07:28 PM Son mesaja git
  8. Post Düzen Kuşağı - Bilimin Temeli

    Başlatan yazar CAN SERDAR‎, 10-05-2012 12:44 AM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 1,238
    10-05-2012, 12:44 AM Son mesaja git
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 863
    10-02-2012, 05:40 PM Son mesaja git
  9. Post İnsan - Prof. Dr. Ziya Burhanettin GÜVENÇ

    Başlatan yazar CAN SERDAR‎, 10-02-2012 05:03 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 758
    10-02-2012, 05:03 PM Son mesaja git

Konu Gösterme Seçenekleri

Bu kontrolü kullanarak bu belirtilen zaman dilimi daha yeni konudan görüntülenmesini sınırlamak için kullan.

Hangi tarafından konu liste sıralanır verileri seçmenizi sağlar.

Göre konuları sırala...

Not: tarihe göre sıralama. Sonuçlar 'Eskiden-Yeniye' ile en yeniler ilk sırada sıralanacaktır.

İkon Açıklaması

Yeni mesaj içeriyor
Yeni mesaj içeriyor
Yeni mesaj içermiyor
Yeni mesaj içermiyor
En az 15 kez cevaplanan , yada 150  kez görüntülenen
Popüler konuda okunmamış mesaj içeriyor
En az 15 kez cevaplanan , yada 150  kez görüntülenen
popüler konuda okunmamış mesaj içermiyor
Konu Kapalı
Konu kapalı
Konuda sizin yazdığınız mesaj içeriyor
Bu konuya mesaj yazdınız

Mesaj Yetkileriniz

  • Yeni konu açmaya yetkiniz yok
  • Cevap yazmaya yetkiniz yok
  • Eklenti yüklemeye yetkiniz yok
  • Mesajınızı düzeltmeye yetkiniz yok
  •  

“Bir mıh, bir nal kurtarır, bir nal bir at kurtarır, bir at, bir atlı kurtarır, bir atlı bir savaş kurtarır, bir savaş bir vatan kurtarır.”