Görüntülenen Konu 1 den 15 - Toplam 15

Forum: Teknoloji ve Tasarım Materyalleri

Teknoloji ve Tasarım Dersi ile ilgili olarak hazırlanmış, öğretmen ve öğrencilere hitap eden materyaller. Düzen Kuşağı materyalleri, Kurgu Kuşağı materyalleri, Yapım Kuşağı materyalleri, v.b.

  1. Konu Sabit Sabit: 2015-2016 Teknoloji ve Tasarım Dersi Yıllık Planı

    Başlatan yazar CAN SERDAR‎, 08-30-2015 01:33 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 16,492
    08-30-2015, 01:33 PM Son mesaja git
  2. Konu Sabit Sabit: Kurgu Kuşağı

    Başlatan yazar Osman KESKİN‎, 11-09-2013 06:03 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 13,504
    11-09-2013, 06:03 PM Son mesaja git
  3. Konu Sabit Sabit: Teknoloji Tasarım Dersinin Dayanağı

    Başlatan yazar Osman KESKİN‎, 11-09-2013 05:39 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 1,508
    11-09-2013, 05:39 PM Son mesaja git
  4. Konu Sabit Sabit: Yapım kuşağına girişte kullanılacak dökümanlar

    Başlatan yazar Osman KESKİN‎, 03-11-2013 11:28 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 4,699
    03-11-2013, 11:28 PM Son mesaja git
  5. Konu Sabit Sabit: Düzen Kuşağı

    Başlatan yazar Osman KESKİN‎, 03-09-2013 10:18 PM
    bütün, birim, düzen kuşağı, teknoloji tasarım
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 5,431
    03-09-2013, 10:18 PM Son mesaja git
  6. Konu Sabit Sabit: Dersin işlenişi hakkında tavsiyeler

    Başlatan yazar Osman KESKİN‎, 02-10-2013 03:05 AM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 4,190
    02-10-2013, 03:05 AM Son mesaja git
  7. Exclamation Konu Sabit Sabit: Kuşak Yönergeleri

    Başlatan yazar Osman KESKİN‎, 11-29-2012 11:37 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 4,960
    11-29-2012, 11:37 PM Son mesaja git
  1. Lightbulb 2014-2015 Yıllık Plan

    Başlatan yazar CAN SERDAR‎, 08-30-2014 10:31 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 6,458
    08-30-2014, 10:31 PM Son mesaja git
  2. 2013 2014 yıllık plan ve zümre

    Başlatan yazar Osman KESKİN‎, 09-10-2013 06:43 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 8,613
    09-10-2013, 06:43 PM Son mesaja git
  3. Düzenli Mimariden Örnekler

    Başlatan yazar Osman KESKİN‎, 08-06-2013 10:15 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 2,508
    08-06-2013, 10:15 PM Son mesaja git
  4. deniz canlılarındaki düzen ve bütün ilişkisi

    Başlatan yazar Osman KESKİN‎, 08-05-2013 04:39 AM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 1,778
    08-05-2013, 04:39 AM Son mesaja git
  5. tarım ve buluşlar 1863

    Başlatan yazar Osman KESKİN‎, 08-05-2013 03:01 AM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 1,341
    08-05-2013, 03:01 AM Son mesaja git
  6. değerlendirme ölçekleri

    Başlatan yazar Osman KESKİN‎, 05-11-2013 12:00 AM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 13,431
    05-11-2013, 12:00 AM Son mesaja git
  7. başarı hikayeleri

    Başlatan yazar Osman KESKİN‎, 03-11-2013 10:55 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 1,839
    03-11-2013, 10:55 PM Son mesaja git
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 2,808
    03-09-2013, 10:25 PM Son mesaja git
  8. sctrach

    Başlatan yazar Osman KESKİN‎, 02-26-2013 09:06 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 1,257
    02-26-2013, 09:06 PM Son mesaja git
  9. Kurgu Kuşağı Değerlendirme Formu

    Başlatan yazar Osman KESKİN‎, 01-13-2013 09:19 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 10,043
    01-13-2013, 09:19 PM Son mesaja git
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 1,418
    12-22-2012, 05:54 PM Son mesaja git
  10. Elektriğin İcadı

    Başlatan yazar Osman KESKİN‎, 12-11-2012 03:02 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 21,168
    12-11-2012, 03:02 PM Son mesaja git
  11. Cep telefonunun icadı

    Başlatan yazar Osman KESKİN‎, 12-11-2012 02:47 PM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 2,847
    12-11-2012, 02:47 PM Son mesaja git
  12. Yaratıcı Düşünmeyi Uyaran Dökümanlar

    Başlatan yazar Osman KESKİN‎, 12-09-2012 12:39 AM
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 2,239
    12-09-2012, 12:39 AM Son mesaja git
    • Cevap: 0
    • Görüntülenme: 4,790
    11-17-2012, 11:31 AM Son mesaja git

Konu Gösterme Seçenekleri

Bu kontrolü kullanarak bu belirtilen zaman dilimi daha yeni konudan görüntülenmesini sınırlamak için kullan.

Hangi tarafından konu liste sıralanır verileri seçmenizi sağlar.

Göre konuları sırala...

Not: tarihe göre sıralama. Sonuçlar 'Eskiden-Yeniye' ile en yeniler ilk sırada sıralanacaktır.

İkon Açıklaması

Yeni mesaj içeriyor
Yeni mesaj içeriyor
Yeni mesaj içermiyor
Yeni mesaj içermiyor
En az 15 kez cevaplanan , yada 150  kez görüntülenen
Popüler konuda okunmamış mesaj içeriyor
En az 15 kez cevaplanan , yada 150  kez görüntülenen
popüler konuda okunmamış mesaj içermiyor
Konu Kapalı
Konu kapalı
Konuda sizin yazdığınız mesaj içeriyor
Bu konuya mesaj yazdınız

Mesaj Yetkileriniz

  • Yeni konu açmaya yetkiniz yok
  • Cevap yazmaya yetkiniz yok
  • Eklenti yüklemeye yetkiniz yok
  • Mesajınızı düzeltmeye yetkiniz yok
  •  

“Bir mıh, bir nal kurtarır, bir nal bir at kurtarır, bir at, bir atlı kurtarır, bir atlı bir savaş kurtarır, bir savaş bir vatan kurtarır.”